Κατασκευή Ιστοσελίδας | Δημιουργία e-shop

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα, και ειδικά η τεχνολογία smart phones που εξελίσσεται ραγδαία, κάνουν πλέον την κατασκευή ιστοσελίδας επιτακτικά απαραίτητη για μια επιχείρηση. Η πρώτη κίνηση που κάνουμε όλοι όταν χρειαζόμαστε κάτι είναι να μπούμε στο internet και να το αναζητήσουμε, σε κάθε ηλικία.

Ακόμα περισσότερο επιτακτική είναι η ανάγκη ενός καταστήματος με προϊόντα να βρίσκεται online, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο ίντερνετ για τις αγορές τους. Η δημιουργία λοιπόν ενός e-shop, που έχει σχεδιαστεί σωστά, εμφανίζεται με ταχύτητα & διευκολύνει τον πελάτη να ψωνίσει κάτι είναι κι αυτή πλέον απαραίτητη.

Δικαιούστε επιδότηση για την κατασκευή e-shop για την επιχείρησή σας έως 5,000€; Δείτε αν πληρείται τις προϋποθέσεις

Ποια είναι τα κριτήρια μιας καλής, λειτουργικής & αποδοτικής ιστοσελίδας ή e-shop

Αποφασίσατε λοιπόν να προχωρήσετε, με τη βοήθεια ενός ειδικού web designer & web developer, στον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας εταιρικής ιστοσελίδας για τις υπηρεσίες σας και/ή το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός e-shop για τα προϊόντα σας.

Τι πρέπει να έχετε στο νου μιλώντας με έναν ειδικό για το πως θα πρέπει να σχεδιαστεί αρχικά το website ή το e-shop & μετά για το πως θα υλοποιηθεί σωστά;

1. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας

Έρευνες δείχνουν ότι μια αργή ιστοσελίδα, και πολύ περισσότερο ένα αργό e-shop, μπορεί να επηρεάσουν έως και 3,5% την απόδοση της ή τις αγορές.

2. Ένα website/ e-shop πρέπει να είναι mobile-friendly

Το 70% και πλέον της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop έρχεται από τα κινητά & η τεχνολογία 5G θα το ενισχύσει αυτό ακόμη περισσότερο. Ένα website πρέπει να είναι περιεκτικό και να προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες, έτσι ώστε να είναι εύκολο στον χρήστη να περιηγηθεί, να αντιληφθεί άμεσα με τι ασχολείστε και τι του προσφέρετε & να μπορεί εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας ή να προχωρήσει σε μια αγορά. Και αυτό μας φέρνει στο τρίτο κριτήριο, που είναι:

3. Το User Experience ή η εμπειρία του χρήστη που περιηγείται στην ιστοσελίδα ή το e-shop σας

Έρευνες δείχνουν ότι μια αργή ιστοσελίδα, και πολύ περισσότερο ένα αργό e-shop, μπορεί να επηρεάσουν έως και 3,5% την απόδοση της ή τις αγορές.

4. Το website ή το e-shop και η Online διαφήμισή σας είναι αλληλένδετα

Πολλοί νομίζουν ότι η διαφήμιση στην Google ή το Facebook δεν έχει καμία σχέση με την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σωστά; Λάθος! Για να είναι αποδοτικές οι διαφημίσεις μιας επιχείρησης στο ίντερνετ και να πληρώνουμε λιγότερο για περισσότερα αποτελέσματα, θα πρέπει:

Α. Ότι διαφημίζουμε να υπάρχει με περισσότερη λεπτομέρεια μέσα στο site (relevance) και ταυτόχρονα εφόσον κάποιος επιλέγει μια διαφήμιση για να επισκεφτεί την ιστοσελίδα

Β. Να ισχύει το προηγούμενο κριτήριο 3, να είναι δηλαδή εύκολο να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται εύκολα.

Γιατί να επιλέξετε την Just in Time Digital Agency για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του e-shop σας

Εάν έχετε καταφέρει να φτάσετε μέχρι εδώ, έχετε ήδη αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε έναν έμπειρο, δημιουργικό και ικανό web design & web developer.

H Just in Time – Digital Agency βρίσκεται στην αγορά για πάνω από 20 χρόνια, κατασκευάζοντας ιστοσελίδες & δημιουργώντας e-shops για περισσότερους από 1500 πελάτες σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό, σε πάνω από 20 τομείς επιχειρήσεων & καταστημάτων.

Για εμάς, όλα τα παραπάνω κριτήρια είναι απαραίτητη προϋπόθεση και όχι μόνο. Ο σεβασμός στον πελάτη μας και τις ανάγκες της επιχείρησής του είναι το πιο σημαντικό, όπως και η καλή επικοινωνία & το γρήγορο και αποτελεσματικό service.

Εκτός αυτού, η μεγάλη και ουσιαστική μας εμπειρία στην digital διαφήμιση, είμαστε άλλωστε Google & Facebook Partners, μας κάνει τους καταλληλότερους να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε μια ιστοσελίδα έτσι ώστε να γίνουν οι διαφημίσεις σας αποδοτικότερες, πιο στοχευμένες και με περισσότερα & πιο κερδοφόρα αποτελέσματα για την επιχείρησής σας.

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε όλη την γκάμα υπηρεσιών Online, έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο & απόδοση απευθυνόμενοι σε διάφορους συνεργάτες. Θα αναλάβουμε για εσάς τόσο τη φιλοξενία της ιστοσελίδας και του e-shop – άρα όποιο πρόβλημα εμφανιστεί πιθανώς θα λυθεί άμεσα όλο το 24ωρο, τον άριστο σχεδιασμό και την υλοποίηση, αλλά και την προώθηση της επιχείρησης σας στην Google & τα Social Media.

JUST in TIME | Projects

Ας Επικοινωνήσουμε!

  Επωνυμία Εταιρείας *

  Ονοματεπώνυμο *

  Εταιρικό Email *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας *

  Διεύθυνση Ιστότοπου (Domain e.g. www.testdomain.gr)

  Νομός *

  Ενδιαφέρομαι για: *

  Σχεδιασμό ΙστοσελίδωνΣχεδιασμό Ηλεκτρονικού ΚαταστήματοςΣυντήρηση ΙστοσελίδωνΥπηρεσίες GDPR

  Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

  Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας αποκλειστικά για τις υπηρεσίες που επιλέξατε. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα μεταβιβαστούν σε Τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία και θα παραμείνουν στο αρχείο μας για διάστημα έξι (6) μηνών.