Το SEO είναι απαραίτητο …

…για κάθε ιστοσελίδα!

Δεν έχει κανένα νόημα να δημιουργήσετε έναν όμορφο και λειτουργικό ιστότοπο από την στιγμή που κανείς δεν θα μπορεί να το βρει! Αυτό ισχύει και με την offline επιχείρηση σας. Θα πρέπει λοιπόν να εξασφαλίσετε ότι όσοι σας αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ιστοσελίδες σας.

Η Πραγματικότητα όμως…

…διαφέρει!

Εμείς διασφαλίζουμε την εμφάνιση σας στις μηχανές αναζήτησης! Η πληροφορία στο διαδίκτυο σχετικά με τις τεχνικές SEO που πρέπει κανείς να ακολουθήσει, δίνει πολλές φορές την εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει μόνος του το SEO στις ιστοσελίδες του.

Τι σημαίνει SEO;

“Το SEO ή Search Engine Optimization αποτελεί ένα σύνολο ενεργειών σε όλα τα στάδια ανάπτυξης ενός ιστότοπου (On page και Off page) με σκοπό την βελτιστοποίηση της κατάταξης του στα αποτελέσματα αναζήτησης.”

Τεχνικές SEO με πραγματικά αποτελέσματα!

Με απόλυτη διαφάνεια καταγράφουμε τις θέσεις στις οποίες εμφανιζόντουσαν οι ιστοσελίδες σας πριν εφαρμόσουμε τη SEO μεθοδολογία μας και στο τέλος σας παρουσιάζουμε τις θέσεις στις οποίες έχει πλέον εμφανιστεί.

Παρακολουθούμε και προσαρμόζουμε συνεχώς τις τεχνικές μας στις αλλαγές των αλγορίθμων που εφαρμόζουν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε όλες οι ιστοσελίδες σας να είναι πάντα βελτιστοποιημένες με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Αποδεδειγμένες Αποτελεσματικές Τεχνικές

Όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι αποδεκτές από τις μηχανές αναζήτησης (white hat seo) και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας και αποκλεισμού σας από τα αποτελέσματα.

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας (On Page SEO) μπορεί να περιλαμβάνει την επεξεργασία του περιεχομένου της και του HTML κώδικα ώστε να οδηγήσει στην σωστή επιλογή συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιά (keywords) και χωρίς εμπόδια στις δραστηριότητες ευρετηρίασης (indexing) των μηχανών αναζήτησης.

Το χτίσιμο συνδέσεων (Link building) ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των backlinks, ή εισερχόμενων συνδέσεων, είναι μια από τις τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης Off Page SEO.

Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) αποτελεί μια χαμηλού κόστους λύση και έχει το μεγαλύτερο ROI (Return on Investment).

Η ιστοσελίδες σας βελτιστοποιούντε για τις λέξεις κλειδιά (keywords) αποκτώντας σχετικότητα και κατά συνέπεια περισσότερους λόγους για τη διατήρηση τους σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) αποτελεί μια οικονομική λύση σε σχέση με τις πληρωμένες pay per click (PPC) διαφημίσεις (Google Adwords, Facebook Ads) και στοχεύει στην μακροπρόθεσμη (3-6 μήνες) υψηλή κατάταξη των ιστοσελίδων στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Παρόλαυτα όταν η εμφάνιση σε υψηλές θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης δεν είναι εφικτή για τις λέξεις κλειδιά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν προτείνουμε συνδυαστικές ενέργειες που μπορεί να περιλαμβάνουν pay per click (PPC) διαφημίσεις με στόχο την αρχική ενδυνάμωση των λέξεων κλειδιών των ιστοσελίδων σας.