Floraison

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, responsive και φιλικό προς το χρήστη ηλεκτρονικό κατάστημα αποστολής λουλουδιών και φυτών στην Αττική για κάθε περίσταση. Η λύση «Online αποστολή λουλουδιών» που αναπτύχθηκε από την Just In Time, στεγάζει όλες εκείνες τις γνώσεις και τις υπηρεσίες ενός φυσικού ανθοπωλείου και σου δίνει την δυνατότητα να τις φέρεις σπίτι σου με ένα κλικ. Για την διευκόλυνση του πελάτη έχει κατασκευαστεί ένα responsive περιβάλλον διαχείρισης με χρήση HTML5, CSS3, Bootstrap, Codeigniter (MVC), Ajax & JavaScript(JQuery).

Ikaros Pet

Η εταιρεία Ikaros Pet Accessories δραστηριοποιείται στο χώρο της B2B πώλησης προϊόντων για κατοικίδια που καλύπτουν τον απαιτητικό χώρο του pet. Για τις εξειδικευμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος η Just in Time κατασκεύασε μια Custom Made πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου που καλύπτει 100% τις ανάγκες του πελάτη, καθώς επίσης ευχάριστη και εύκολη πλοήγηση στο χρήστη. Η τεχνολογία που επιλέχθηκε σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, δίνει την δυνατότητα της συνεχούς προσθήκης νέων λειτουργιών σε μικρό χρονικό διάστημα.

Unixfor

Η Unixfor είναι μια εταιρία επικεντρωμένη στο Self-Service που παρέχει λύσεις αυτοματισμού – πληρωμών – έκδοσης εισητηρίων – διαχείρισης εγγράφων και άλλες αυτοματοποιημένες διαδικασίες σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων. Η ιστοσελίδα βασίζεται σε ένα έτοιμο εικαστικό πρότυπο με πλατφόρμα διαχείρισης – Joomla. Επίσης συμπεριλαμβάνει τρία εξειδικευμένα ερωτηματολόγια συλλογής δεδομένων για την αποστολή δωρεάν πρότασης βάση των  αναγκών του ενδιαφερόμενου.

Διττή Εκπαίδευση

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με ελληνικούς και γερμανικούς φορείς ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναπτύξει το διττό σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Η Διττή εκπαίδευση είναι μια σύγχρονη, responsive και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα βασισμένη σε έτοιμη πλατφόρμα περιεχομένου WordPress, συμπεριλαμβάνει επίσης ένα Custom Made βιβλίο πρακτικής άσκησης – Logbook εκπαιδευόμενων.

Ραδιοταξί Κόσμος 18300

Η ιστοσελίδα βασίζεται σε μια έτοιμη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και μια Custom Made εφαρμογή – Book Taxi Online – που παρέχει την δυνατότητα online κράτησης και πληρωμής. Η λύση «Book Taxi Online» που αναπτύχθηκε από την Just In Time, σας δίνει την δυνατότητα να καλέσετε ταξί με ένα κλικ. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε με χρήση HTML, CSS, Ajax, PHP & MySQL και AngularJS. Για την ευκολία του χρήστη στις πληρωμές η εφαρμογή έχει συνδεθεί με το σύστημα της Eurobank και υποστηρίζει κάρτες MasterCard/Visa.

Delta Strom

Βιοτεχνία στρωμάτων ύπνου Delta Strom. Η ιστοσελίδα βασίζεται σε ένα έτοιμο εικαστικό template και έτοιμη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Το e-shop βασίζεται στο woocommerce, το οποίο είναι από τα πιο σύγχρονα και επεκτάσιμα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Delta Strom είναι ένα σύγχρονο responsive e-shop με μοντέρνο design που παρέχει στον χρήτη την δυνατότητα online παραγγελίας με μεγάλη ποικιλία στους τρόπους αποστολής και πληρωμής για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

BEAT

Η εταιρεία ΒΕΑΤ, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά της καφεστίασης. Η ιστοσελίδα βασίζεται σε έτοιμη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου Joomla. Το εικαστικό πρότυπο βασίζεται σε ένα έτοιμο template το οποίο παραμετροποιήθηκε για τις ανάγκες του πελάτη. Το μοντέρνο και responsive design της ιστοσελίδας βοηθάει τον χρήστη να βρεί τις πληροφορίες που χρειάζεται εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή.

Γενική Πανελλαδική

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η ασφάλιση των Τουριστικών Λεωφορείων των Μελών της, η οποία καλύπτει όλο το εύρος των πιθανών ασφαλιστικών κινδύνων.  Ως πλατφόρμα διαχείρισης της ιστοσελίδας επιλέχθηκε το Joomla και η ιστοσελίδα βασίστηκε σε ένα έτοιμο εικαστικό πρότυπο το οποίο παραμετροποιήθηκε με βάση της ανάγκες του πελάτη.

Φροντιστήρια Ορόσημο

Το ΟΡΟΣΗΜΟ είναι φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που συνεχίζουν την παράδοση 40 χρόνων προσφοράς στην εκπαίδευση και παραμένουν στην κορυφή της επιτυχίας. Η πλατφόρμα και το εικαστικό πρότυπο επιλέχθηκε με βάση τις ανάγκες του πελάτη συνεπώς κάνει  ευκολή και γρήγορη  την διαδικασία της διαχείρισης περιεχομένου και ανανέωσης υλικού.

Katsarou Apartments

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στην Αράχωβα. Η ιστοσελίδα βασίζεται σε έτοιμη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου WordPress και έτοιμο εικαστικό πρότυπο το οποίο παραμετροποποιήθηκε με βάση της ανάγκες του πελάτη. Το responsive design βοηθάει τον χρήστη στην γρήγορη και ευχάριστη πλοήγηση στην ιστοσελίδα από οποιαδήποτε συσκευή, επίσης υπάρχει και φόρμα ενδιαφέροντος όπου ο χρήστης σε πολύ μικρό χρόνο μπορεί να ελέγξει τη διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες που τον ενδιαφέρουν.

Ready2Hire

To Ready2Hire είναι η πρώτη online πλατφόρμα εύρεσης εργασίας που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης, των cafe – bar και των ξενοδοχείων – καταλυμμάτων. Είναι μια Custom Made πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από την Just In Time με χρήση HTML, CSS, jQuery, JSON, PHP & MySQL κ.α. Παρέχει δυνατότητα εγγραφής χρήστη, δημιουργία επαγγελματικού προφίλ, φόρμες ενδιαφέροντος και άλλα εργαλεία για εύρεση  εργασίας αν είστε εργαζόμενος ή εύρεση υπαλλήλων αν είστε εργοδότης.

Glutenet

Το Glutenet αποτελεί προϊόν συνεργασίας δύο εταιρειών Cana Laboratories & Dr. Schär φέρνοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα χωρίς γλουτένη. Η ιστοσελίδα βασίζεται σε πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Πέρα από τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε blog με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη γλουτένη καθώς επίσης και συνταγές. Για την ευκολία του χρήστη έχει κατασκευαστεί  εξειδικευμένη αναζήτηση στη σελίδα των συνταγών για να μπορεί ο χρήστης να βρει εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.