Σχεδιασμός & Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Ο Σχεδιασμός και η Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδων ή ενός  E-Shop είναι το πρώτο αλλά και το πιο βασικό βήμα για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.
Η Just in Time έχει σχεδιάσει με επιτυχία πάνω από 2000 έργα με προσοχή στην λεπτομέρεια και ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Σχεδιάζουμε & Κατασκευάζουμε Responsive Ιστοσελίδες και E-Shops γιατί είναι το απαραίτητο εργαλείο για την πλήρη προσέλκυση των πελατών σας

“ Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σχεδιάζουμε το έργο να προορίζεται να είναι ορατό κατά μήκος διαφορετικών εμπειριών. Ο responsive σχεδιασμός ιστοσελίδων μας προσφέρει μια βέλτιστη πρακτική,  που μας επιτρέπει να δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη σε κάθε συσκευή. ”

Τι είναι το Responsive Web Design;

Ο όρος Responsive Web Design μεταφράζεται και σαν συμβατός, ανταποκρίσιμος σχεδιασμός. Με απλά λόγια θα το ορίζαμε στο διαδίκτυο, σαν την διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων που προσαρμόζεται δυναμικά σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πλοήγηση των χρηστών. Στην ουσία οι ιστοσελίδες προσαρμόζονται αυτόματα με βάση την ανάλυση οθόνης του χρήστη ανεξάρτητα συσκευής.

Γιατί η ιστοσελίδα μου πρέπει να είναι κατασκευασμένη responsively;

Η αύξηση της χρήσης κινητών συσκευών είναι ραγδαία.
Το 2016 καταγράφηκε σαν η πρώτη χρονιά που οι αναζητήσεις μέσω κινητών συσκευών ξεπέρασαν αυτές που γίνονται μέσω desktop και η τάση αυτή αναμένεται να συνεχίσει με αυξητική πρόοδο.

Μερικά χρήσιμα Στατιστικά στοιχεία:

hero-overview-new Το 74% των Ελλήνων χρηστών έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
hero-overview-new Το 95% συνδέονται μέσω κινητών συσκευών.
hero-overview-new Το 87% συνδέεται σε καθημερινή βάση.
hero-overview-new Χρησιμοποιούν κατά μέσω όρο 2,3 συσκευές για να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο. Δηλαδή κάθε Έλληνας έχει 2 + συσκευές για την πλοήγησή του όπως tablets, smartphones, smart tvs, κονσόλες παιχνιδιών κλπ.
hero-overview-new Παγκοσμίως οι χρήστες των κινητών συσκευών έχουν φτάσει στο τρομακτικό ποσοστό του 70%.

Είναι εύλογο λοιπόν, πως εκατομμύρια οθόνες είναι έτοιμες να μας υποδεχθούν και είναι σαφές πως η λύση είναι να αποκτήσετε responsive ιστοσελίδες ή  ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να λειτουργεί σωστά σε όλου του τύπου συσκευές με προτεραιότητα στις κινητές.

Τι συσκευές χρησιμοποιούν οι χρήστες;

Mobile phone (basic mobile phone + smartphone)
Computer (Desktop, Laptop and Netbook combined)
Tablet

Μερικοί ακόμα λόγοι για να έχετε Responsive ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικό κατάστημα

  • Εξοικονόμηση Χρόνου & Κόστους

    Παραδοσιακά όποια επιχείρηση είχε Ιστοσελίδα ή Ηλεκτρονικό Κατάστημα και ήθελε να στοχεύσει σε πελάτες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές έπρεπε να σχεδιάσει αποκλειστικά μια έκδοση του ιστότοπου. Αυτό αποδείχτηκε χρονοβόρο με υψηλά κοστολόγια Συντήρησης & Διαχείρισης για τις διαφορετικές πλατφόρμες. Με το Responsive Web Design σας παρέχουμε μόνο μια κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης για όλες τις συσκευές (Desktop, Laptop, Tablet & Smart Phones) η οποία εξοικονομεί από την επιχείρηση σας πολύ χρόνο και έξοδα.

  • Αύξηση Πωλήσεων & Μετατροπών

    Το Responsive Web Design κάνει μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι γρήγορο και να δείχνει καθαρό, μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγηση του με αποτέλεσμα να δημιουργεί ικανοποίηση στον επισκέπτη χτίζοντας εμπιστοσύνη η οποία τελικά δημιουργεί πωλήσεις. Καθώς οι online αγορές αυξάνονται ραγδαία από τις κινητές συσκευές (Smart Phones) και τα Tablets το Responsive Web Design δίνει την μέγιστη απόδοση καθώς όλες οι πληροφορίες προσαρμόζονται στην συσκευή του επισκέπτη για να μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά του ή κάποιας άλλης αξιόλογης ενέργειας με μεγάλη ευκολία.

  • Ποιότητα Εμπειρίας Πελατών

    Όταν κάνετε περιήγηση σε μια Responsive Ιστοσελίδα ή ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα με ένα κινητό τηλέφωνο δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με το να ζουμάρετε για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο στα μέτρα σας. Ο ιστότοπος αυτόματα προσαρμόζεται στην οθόνη σας. Αυτή η ευκολία πλοήγησης και ανάγνωσης βελτιώνει δραστικά την χρησιμότητα του ιστότοπου και την εμπειρία του δυνητικού σας πελάτη. Σύμφωνα με την Google το 61% των επισκεπτών εγκαταλείπει τον ιστότοπο αν δεν μπορεί να τον διαβάσει ή να πλοηγηθεί εύκολα. Με το Responsive Web Design εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα στην εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης σε κάθε δυνητικό πελάτη από οποιαδήποτε συσκευή σας επισκέπτεται.

  • Ενσωμάτωση Analytics & Reporting

    Πρέπει να έχετε έναν μοναδικό Responsive ιστότοπο είτε είναι ιστοσελίδες παρουσίασης είτε είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να μην χρειάζεται πλέον να παρακολουθείτε εξειδικευμένα στατιστικά όπως διαδρομές επισκεπτών, μονοπάτια μετατροπών, κανάλια και ανακατευθύνσεις από διαφορετικές πλατφόρμες. Εργαλεία στατιστικών όπως το Google Analytics είναι απόλυτα βελτιστοποιημένα με όλους τους Responsive ιστότοπους για την συλλογή και διαχείριση στατιστικών από διαφορετικές συσκευές. Όλα τα δεδομένα, σας παρέχονται σε μια μόνο Responsive αναφορά κάνοντας πιο εύκολη την παρακολούθηση και την ανάλυση για την επιχείρηση σας.

  • Υψηλότερη Κατάταξη στην Google

    Τον Απρίλιο του 2015 η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι το Responsive Web Design για τον σχεδιασμό και την κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων θα επηρεάσει την κατάταξη τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η προσαρμογή και η μετάβαση σε Responsive Web Design είναι απαραίτητη για την Google καθώς ο στόχος της είναι να οργανώσει όλη την πληροφορία του κόσμου προσβάσιμη από όλους και από όλες τις συσκευές. Και αυτό ακριβώς προσφέρει το Responsive Web Design. Ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη και για κάθε συσκευή.

Συνεργαστείτε με τους ειδικούς

Από το 2014 είμαστε επίσημοι πιστοποιημένοι Partners συνεργάτες της Google.
Έχουμε άριστη τεχνική κατάρτιση και εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές στον responsive σχεδιασμό εξασφαλίζοντας για την επιχείρηση σας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Ζητήστε Τώρα μια Δωρεάν Πρόταση

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ορίσετε τους στόχους σας, να προσδιορίσετε ευκαιρίες και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τους προϋπολογισμούς.

Επιλεγμένα Έργα μας

Τι είπαν για εμάς

Vassiliki Leoutsakou
Vassiliki Leoutsakou
06:10 08 Jul 22
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "Just in Time" ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΙΡΗ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!read more
Leda Kafetzi
Leda Kafetzi
12:34 06 May 22
Εξαιρετική ομάδα!!! Εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιάννη Ζαίρη για όλη την καθοδήγηση και εξυπηρέτηση, την Έφη για το δημιουργικό-να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου και τον Βαγγέλη Δαφνομήλη για το μείγμα μάρκετινγκ που μου έφτιαξε! Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την Just in Time. 100%επαγγελματίες!!!read more
Nick SV
Nick SV
08:10 14 Feb 22
Άψογοι επαγγελματίες!! Άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Καταπληκτικό support και άμεση εξυπηρέτηση. Ανθρώπινο και πολύ φιλικό περιβάλλον επικοινωνίας.read more
Eleftherios Papanikolaou
Eleftherios Papanikolaou
23:48 29 Jan 22
Συνεργαζόμαστε με την Justin time τρία χρόνια + φτιάξανε το website με καθοδήγηση και συνεργασία υπευθυνότητα τελικά δημιουργήθηκε ένα τέλειο αποτέλεσμα το οποίο όλοι αναγνωρίζουν και με έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά μου. Η κλινική που έχω φτιάξει η LP CLINIC στηρίχθηκε αρκετά στην γνώση τους για την προώθηση της. Όλοι τους είναι γνώστες του αντικειμένου και τους συστήνω. Λευτέρης Παπανικολαου Δερματολόγοςread more
Kalogirou Clima
Kalogirou Clima
16:05 28 Jan 22
Ότι και να πω η ευγνωμοσύνη μου δεν εκφράζεται!!!Από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω στην επιχείρηση μου δεν τους αλλάζω για κανέναν.... λόγο.Εξαιρετικοί επαγγελματίες τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.Για κάποιον που ενδιαφέρεται να φτιάξει κάτι με αποτέλεσμα συνιστώ ανεπιφύλακτα την Just in Time.read more
Dimitris kag
Dimitris kag
12:51 28 Jan 22
Άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή παροχή υπηρεσιών.!!!read more
Mike Lyras
Mike Lyras
10:31 28 Jan 22
Έπειτα από συνεργασία 4 ετών σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις με την Just In Time προτείνω ανεπιφύλακτα τους συνεργάτες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Επαγγελματισμός, γνώσεις και εξυπηρέτηση είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται επιτυχία και αυξημένες πωλήσεις!read more
Vangelis Brain
Vangelis Brain
11:54 05 May 20
Εξαιρετικοί επαγγελματίες, άμεσοι με στοχευμένες λύσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα.read more
Liza Zairi
Liza Zairi
15:00 02 Feb 20
Επαγγελματίες πολλά χρόνια εμπειρία στον κλάδο τους .Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.read more
Nikos Papadakis
Nikos Papadakis
11:16 12 Jun 19
Σοβαροί, έμπειροι και επαγγελματίες
nikos granitsas
nikos granitsas
16:16 02 Dec 18
Professional and efficient
Argiris Giannatos
Argiris Giannatos
14:08 16 May 18
Πολυ καλη ομαδα. Εξαιρετικες υπηρεσιες ιντερνετread more
Vangelis Dafnomilis
Vangelis Dafnomilis
09:21 08 Apr 18
Υψηλή τεχνογνωσία, εφαρμογή τελευταίων βέλτιστων πρακτικών και συνέπεια με το καλύτερο αποτέλεσμα.read more
DIONISIS GIATRAS
DIONISIS GIATRAS
11:26 08 Jan 18
Με απλά λόγια επαγγελματίες
Σοφία Ζύρμπα
Σοφία Ζύρμπα
09:31 24 Nov 16
Η συνεργασία μας με την ομάδα της JIT υπήρξε από την αρχή εξαιρετική! Οι άνθρωποι της JIT κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μας και κυριολεκτικά "απογείωσαν" την ιστοσελίδα μας στις μηχανές αναζήτησης αναβαθμίζοντας την κοινωνική μας εικόνα. Είναι πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσουν στην υλοποίηση κάθε ιδέας και κάθε ενέργειας, πάντα με την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.read more
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
12:40 23 Nov 16
Η συνεργασία μας με τη JIT είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε συνεχή υποστήριξη στις τροποποιήσεις και αλλαγές στο site μας και άμεση ενημέρωση για την απόδοση των διαφημιστικών μας κινήσεων. Οι εκπρόσωποί της είναι πάντα πρόθυμοι για συζήτηση με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε μας κίνησης που αφορά στην προβολή της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο.read more
Marina Kountouri
Marina Kountouri
09:56 21 Nov 16
Excellent partner always available to solve any kind of problem!
Nicky Gounda
Nicky Gounda
16:34 18 Nov 16
Amazing support, customized solutions, great people
Odesus SA Odesus SA
Odesus SA Odesus SA
07:44 18 Nov 16
Συνεργαζόμαστε με την Just in Time εδώ και 2 χρόνια. Μας υποστηρίζει σε θέματα διαφήμισης Google AdWords.Η επικοινωνία και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχει αυξηθεί.Είμαστε ικανοποιημένοι και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.Επιπροσθέτως ο χρόνος απόκρισης σε ερωτήματα είναι εξαιρετικά γρήγορος και με άμεσα αποτελέσματα.read more
Angelos kalavrias
Angelos kalavrias
20:21 17 Nov 16
Η συνεργασία με το team της JIT είναι άψογο απο πλευράς επαγγελματισμού καθώς και φιλικό προς τον ενδιαφερόμενο. Το μεγάλο ατού της εταιρίας είναι η επίσημη συνεργασία με την google και σε συνεργασία με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που υπάρχουν στα site του καθενός, προωθούνται σε σύντομο διάστημα προς την κορυφή.read more
Next Reviews Write a review

[widget id=”fbrp_widget-3″]

Κάντε έλεγχο αν οι ιστοσελίδες σας είναι φιλικές σε κινητές συσκευές
Κάντε Έλεγχο Εδώ