Σχεδιασμός & Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Ο Σχεδιασμός και η Κατασκευή Ιστοσελίδων ή ενός  Ηλεκτρονικού Καταστήματος είναι το πρώτο αλλά και το πιο βασικό βήμα για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.
Η Just in Time έχει σχεδιάσει με επιτυχία πάνω από 1000 έργα με προσοχή στην λεπτομέρεια και ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Σχεδιάζουμε μόνο Responsive Ιστοσελίδες και Ηλεκτρονικά Καταστήματα γιατί είναι το απαραίτητο εργαλείο για την πλήρη προσέλκυση των πελατών σας

Responsive Web Design

Η ραγδαία αύξηση στο διαδίκτυο από χρήστες με νέες συσκευές όπως Tablets και Κινητά Τηλέφωνα (Smart Phones) άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης στον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων. Με το Responsive Web Design διασφαλίζουμε την σωστή προβολή της επιχείρησης σας σε όλες τις συσκευές (Desktop, Laptop, Tablet & Smart Phones) για να πλοηγηθούν, να διαβάσουν, να αγοράσουν ή να κάνουν μια άλλη ενέργεια που έχει αξία για εσάς μέσα από ένα πιο ευχάριστο και γρήγορο περιβάλλον που προσαρμόζεται στην συσκευή τους.

Εξοικονόμηση Χρόνου & Κόστους

Παραδοσιακά όποια επιχείρηση είχε Ιστοσελίδα ή Ηλεκτρονικό Κατάστημα και ήθελε να στοχεύσει σε πελάτες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές έπρεπε να σχεδιάσει αποκλειστικά μια έκδοση του ιστότοπου. Αυτό αποδείχτηκε χρονοβόρο με υψηλά κοστολόγια Συντήρησης & Διαχείρισης για τις διαφορετικές πλατφόρμες. Με το Responsive Web Design σας παρέχουμε μόνο μια κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης για όλες τις συσκευές (Desktop, Laptop, Tablet & Smart Phones) η οποία εξοικονομεί από την επιχείρηση σας πολύ χρόνο και έξοδα.

Αύξηση Πωλήσεων & Μετατροπών

Το Responsive Web Design κάνει μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι γρήγορο και να δείχνει καθαρό, μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγηση του με αποτέλεσμα να δημιουργεί ικανοποίηση στον επισκέπτη χτίζοντας εμπιστοσύνη η οποία τελικά δημιουργεί πωλήσεις. Καθώς οι online αγορές αυξάνονται ραγδαία από τις κινητές συσκευές (Smart Phones) και τα Tablets το Responsive Web Design δίνει την μέγιστη απόδοση καθώς όλες οι πληροφορίες προσαρμόζονται στην συσκευή του επισκέπτη για να μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά του ή κάποιας άλλης αξιόλογης ενέργειας με μεγάλη ευκολία.

Ποιότητα Εμπειρίας Πελατών

Όταν κάνετε περιήγηση σε μια Responsive Ιστοσελίδα ή ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα με ένα κινητό τηλέφωνο δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με το να ζουμάρετε για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο στα μέτρα σας. Ο ιστότοπος αυτόματα προσαρμόζεται στην οθόνη σας. Αυτή η ευκολία πλοήγησης και ανάγνωσης βελτιώνει δραστικά την χρησιμότητα του ιστότοπου και την εμπειρία του δυνητικού σας πελάτη. Σύμφωνα με την Google το 61% των επισκεπτών εγκαταλείπει τον ιστότοπο αν δεν μπορεί να τον διαβάσει ή να πλοηγηθεί εύκολα. Με το Responsive Web Design εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα στην εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης σε κάθε δυνητικό πελάτη από οποιαδήποτε συσκευή σας επισκέπτεται.

Ενσωμάτωση Analytics & Reporting

Πρέπει να έχετε έναν μοναδικό Responsive ιστότοπο είτε είναι ιστοσελίδες παρουσίασης είτε είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να μην χρειάζεται πλέον να παρακολουθείτε εξειδικευμένα στατιστικά όπως διαδρομές επισκεπτών, μονοπάτια μετατροπών, κανάλια και ανακατευθύνσεις από διαφορετικές πλατφόρμες. Εργαλεία στατιστικών όπως το Google Analytics είναι απόλυτα βελτιστοποιημένα με όλους τους Responsive ιστότοπους για την συλλογή και διαχείριση στατιστικών από διαφορετικές συσκευές. Όλα τα δεδομένα, σας παρέχονται σε μια μόνο Responsive αναφορά κάνοντας πιο εύκολη την παρακολούθηση και την ανάλυση για την επιχείρηση σας.

Υψηλότερη Κατάταξη στην Google

Τον Απρίλιο του 2015 η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι το Responsive Web Design για τον σχεδιασμό και την κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων θα επηρεάσει την κατάταξη τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η προσαρμογή και η μετάβαση σε Responsive Web Design είναι απαραίτητη για την Google καθώς ο στόχος της είναι να οργανώσει όλη την πληροφορία του κόσμου προσβάσιμη από όλους και από όλες τις συσκευές. Και αυτό ακριβώς προσφέρει το Responsive Web Design. Ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη και για κάθε συσκευή.

Ζητήστε Τώρα μια Δωρεάν Πρόταση

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ορίσετε τους στόχους σας, να προσδιορίσετε ευκαιρίες και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τους προϋπολογισμούς.

Μη χάνετε χρόνο

987525
Γραμμές Κώδικα
126351
Ώρες μπροστά από οθόνη
15618
Καφέδες
1065
Ολοκληρωμένα Project

Δείτε τα Τελευταία Έργα μας

Τι είπαν οι πελάτες μας

 • “Αρκετά λειτουργικό, ευέλικτο πολύ κοντά στις ανάγκες του πελάτη με στελεχιακό δυναμικό που το υποστηρίζει ανά πάσα στιγμή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.”

  pets-friends
  Νίκος Μπίρης - Pets-friends

  “Στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί ομάδα ανθρώπων που να έχουν έντονο επαγγελματισμό, πλήρη γνώση του αντικειμένου, ανταγωνιστικότητα στις τιμές και το κυριότερο, άψογο after sales service. Μπορώ να πω μόνο συγχαρητήρια.”

  logo_gavrilis
  Σταύρος Γαβρίλης - gavrilis

  “Ευχαριστούμε πολύ και για την εξαιρετική ιστοσελίδα αλλά και για τη διαρκή συνεργασία! Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη, αφού μεγάλο μέρος της ανάπτυξης των πωλήσεων στηρίζεται στο διαδίκτυο!!”

  bio-care
  Κώστας Λεμονής - Bio-care