Client

18300.gr

Project

Custom Book Taxi Online

Services offered

Full Project, Integration

 

Πρόκειται για μία σύγχρονη, responsive και φιλική προς το χρήστη φόρμα κράτησης με δυνατότητα online πληρωμής.

Η λύση «Book Taxi Online» που αναπτύχθηκε από την Just In Time, σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις ταξί με ένα κλικ. Το 18300.gr παρέχει τρεις διαφορετικές φόρμες κρατήσεων, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων. Ο χρήστης καλείται να επιλέξει μεταξύ της Φόρμας Ελεύθερων διαδρομών, της Φόρμας Προκαθορισμένων διαδρομών και της Φόρμας Εκδρομών.

Built with

HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript (JQuery), Ajax, Codeigniter MVC,PHP, MySQL

Για την διευκόλυνση του πελάτη έχει κατασκευαστεί περιβάλλον διαχείρισης με χρήση HTML, CSS, Ajax, PHP & MySQL. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης/τροποποίησης /διαγραφής προκαθορισμένων διαδρομών, εκδρομών, περιοχών, χρηστών καθώς επίσης και πλήρης έλεγχος των κρατήσεων.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο

Ζητήστε Τώρα μια Δωρεάν Πρόταση

Στα πλαίσια της σωστής οργάνωσης και άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών, κατασκευάστηκε ξεχωριστό περιβάλλον διαχείρισης για το τηλεφωνικό κέντρο, ώστε να είναι σε θέση να ενημερώνεται για τις κρατήσεις και να μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Η custom λύση που επιλέχθηκε σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών της JIT δίνουν την δυνατότητα της συνεχούς προσθήκης νέων λειτουργιών σε μικρό χρονικό διάστημα (και συνεπώς με χαμηλό κόστος), κάνοντας το 18300.gr να διαφοροποιείται από οποιαδήποτε άλλη Online φόρμα κρατήσεων προσφέροντας μοναδικά προνόμια στον χρήστη.