Αγαπητοί πελάτες / συνεργάτες,

Καθημερινά όλοι οι servers παγκοσμίως δέχονται επιθέσεις (Ddos attacks) και για να αποφύγουν τυχόν προβλήματα οι διαχειριστές τους φροντίζουν να είναι ενημερωμένοι με τα τελευταία πρωτόκολλα ασφαλείας.

Λάβαμε ειδοποίηση από τους τεχνικούς συντήρησης του server στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός σας ότι πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε αναβάθμιση της βάσης δεδομένων (MySQL) για να αποφύγουμε σοβαρά θέματα ασφαλείας που μπορεί να προκύψουν όσο ο server δεν είναι ενημερωμένος με τα τελευταία πρωτόκολλα ασφαλείας.

Κρίνουμε λοιπόν επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσουμε και εμείς στην αναβάθμιση ασφαλείας καθώς σε αντίθετη περίπτωση το πρόβλημα δεν θα είναι θεωρητικό πλέον αλλά λειτουργικό και πρακτικό.

Προχωρώντας όμως σε μια τέτοια ενέργεια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος ο οποίος έχετε είναι παλαιότερης τεχνολογίας κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα ασυμβατότητας και σε μεγάλο ποσοστό θα επιρρεάσει όλες ή μέρος των λειτουργιών του.

Το να αναβαθμίσετε το site σας για να είναι συμβατό σε τελευταίες τεχνολογίες έχετε μόνο να κερδίσετε για τους εξής λόγους:

 • Απόδοση
 • Ασφάλεια
 • Υποστήριξη

 Η λύση όπως καλαβαίνετε, είναι η αναβάθμιση του ιστοτόπου σας χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες.

Προτείνουμε λοιπόν να μεταφέρουμε όλο το περιεχόμενο του website σας σε μία τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα με νέο, μοντέρνο και πιο ελκυστικό εικαστικό, διατηρώντας έτσι την ιστορικότητα σας στο διαδίκτυο.

Με κόστος πολύ χαμηλό για να συνεχίσετε να είστε ενεργοί χωρίς να χάσετε ούτε μία μέρα.


Συμπληρώστε παρακάτω εάν ενδιαφέρεστε ή όχι. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις καλέστε μας στο 210 9270690 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: κος Ζαΐρης Γιάννης)

  E-mail *
  Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας π.χ. info@test.gr, test@gmail.gr.

  ΕνδιαφέρομαιΔεν ενδιαφέρομαι

  Για την τελική ημερομηνία αναβάθμισης θα σας ενημέρωσουμε σε επόμενη επικοινωνία μας.

  Παραμένουμε στην διάθεση σας,