Διαφήμιση Ιστοσελίδων Google Ads

Η Just in Time είναι επίσημος πιστοποιημένος Premier συνεργάτης της Google
Από το 2007 έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες Google Ads σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις
Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές Google Ads και εξασφαλίζoυμε για την επιχείρηση σας το καλύτερο αποτέλεσμα

Διαφημίσεις στο Google Ads

Έχουμε την τεχνογνωσία να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας με την πιο στοχευμένη, μετρήσιμη & αποτελεσματική διαφήμιση για κάθε επιχείρηση

Στοχευμένες διαφημίσεις στο Google Ads για άμεση αύξηση πωλήσεων

Συζητάμε για τις ανάγκες τις επιχείρησης και σας καθοδηγούμε στην στρατηγική, στις καμπάνιες που πρέπει να επιλέξετε καθώς και για το ποσό που θα επενδύσετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σας βοηθάμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης στοχεύοντας απόλυτα στα κοινά που σας ενδιαφέρουν σε επίπεδο γεωγραφικό, δημογραφικό, χρονικό, συσκευής και πλατφόρμας.

Φροντίζουμε να έχετε το χαμηλότερο κόστος για κάθε αξιόλογη ενέργεια που βάζουμε σαν στόχο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις Google Ads

Μην χάνετε άλλο χρόνο και ζητήστε μια πρόταση για την επιτυχημένη προβολή σας

Θέλω Πρόταση >>

Τα Πλεονεκτήματα του Google Ads

Εκατομμύρια εταιρίες βασίζονται στο Google Ads για να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους.

Προσεγγίστε τους πελάτες σας στο διαδίκτυο

Μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας σε σχετικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε στόχευση ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου, το είδος του κοινού ή το επαναληπτικό μάρκετινγκ, όταν και όπου έχει σημασία.

Προβάλετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας

Το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή

Η Διαφήμιση στο Ads παρέχει σε κάθε επιχείρηση κάτι μοναδικό. Η επιχείριση σας προβάλετε στους χρήστες της Google ακριβώς τη στιγμή που έχουν ανάγκη και αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας

Μέσα από τα εργαλεία του Google Ads μπορείτε να καταγράφετε αναλυτικά όλες τις αξιόλογες ενέργειες για την επιχείρηση σας (π.χ. αγορά, κλήση, εγγραφή). Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε τις πωλήσεις που προέρχονται καθαρά από τις διαφημίσεις σας.

Συνεχής πληροφόρηση διαφημιστικής Απόδοσης

Μπορείτε να γνωρίζετε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, σας αποστέλλουμε μια μηνιαία αναφορά στην οποία αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία για την δική σας επιχείρηση.

Διακοπή, έναρξη, παύση, δοκιμή καμπάνιας

Το Google Ads παρέχει απόλυτη ευελιξία. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο στόχευσης, να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να κάνετε παύση και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας όποτε και όσες φορές θέλετε.

Συνεργαστείτε με έναν Premier συνεργάτη της Google

Μεγιστοποιούμε το κέρδος σε διαφημιστικές καμπάνιες Search, Display, YouTube, Gmail και Shopping.

 • Συνεργάτες της Google από το 2007
  Είμαστε από τις λίγες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα που κατέχουμε επίσημη πιστοποίηση από την Google ως Premier Συνεργάτες της. Δείτε την πιστοποίηση μας εδώ!
 • Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση

  Με κάθε επιχείριση που συνεργαζόμαστε γίνεται ανάθεση ενός εξειδικευμένου συνεργάτη μας, πιστοποιημένου από την Google που παρακολουθεί και βελτιώνει την απόδοση στις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

 • Τεχνογνωσία Πλατφόρμας Google Ads

  Από το 2005 μέχρι σήμερα έχουμε διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία πάνω από 500 διαφημιστικούς λογαριασμούς με στόχευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  Αναλαμβάνουμε καμπάνιες Search, Display, Gmail, Youtube και Shopping.

 • Διαρκής Επιμόρφωση Συνεργατών

  Σε μηνιαία αλλά και σε έκτακτα σεμινάρια γίνεται η εκπαίδευση των συνεργατών μας από ειδικούς της Google για την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών σε όλες τις νέες δυνατότητες που παρέχει το Google Ads και την διασφάλιση των ποιοτικών αποτελεσμάτων. Αυτές τις νέες δυνατότητες τις προσαρμόζουμε αμέσως στις δικές σας ανάγκες.

 • Μεταφορά Τεχνογνωσίας

  Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση, και συνεχή αναφορά για όλες τις ενέργειες με πλήρη διαφάνεια έτσι ώστε η κάθε επιχείριση να ξέρει τι κερδίζει και κυρίως πως το κερδίζει.

 • Άμεση Ανταπόκριση

  Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματα που έχετε και να καθοδηγήσουμε σε ότι αλλαγή επιθυμείτε στην διαφημιστική σας καμπάνια σε καθημερινή βάση αλλά και σε προγραμματισμένες συναντήσεις.

 • Βελτιστοποίηση και Παρακολούθηση

  Η βελτιστοποίηση σε όλες τις καμπάνιες της Google είναι μια διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ. Παρακολουθούμε καθημερινά τους διάφορους μεταβλητούς παράγοντες που δημιουργούν ανάγκες για νέες τακτικές διαφημίσεων και κάνουμε δοκιμές για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων της επιχείρισης σας.

 • Μηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων

  Αξιοποιούμε πλήρως τα εργαλεία της Google και σε μηνιαία βάση σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένη αναλυτική έκθεση με στατιστικά απόδοσης της καμπάνιας σας καθώς και προτεινόμενες ενέργειες βελτιστοποίησης.

Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις Google Ads

Μην χάνετε άλλο χρόνο και ζητήστε μια πρόταση για την επιτυχημένη προβολή σας

Θέλω Πρόταση >>

Τι είπαν οι πελάτες μας

Vassiliki Leoutsakou
Vassiliki Leoutsakou
06:10 08 Jul 22
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "Just in Time" ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΙΡΗ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!read more
Leda Kafetzi
Leda Kafetzi
12:34 06 May 22
Εξαιρετική ομάδα!!! Εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιάννη Ζαίρη για όλη την καθοδήγηση και εξυπηρέτηση, την Έφη για το δημιουργικό-να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου και τον Βαγγέλη Δαφνομήλη για το μείγμα μάρκετινγκ που μου έφτιαξε! Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την Just in Time. 100%επαγγελματίες!!!read more
Nick SV
Nick SV
08:10 14 Feb 22
Άψογοι επαγγελματίες!! Άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Καταπληκτικό support και άμεση εξυπηρέτηση. Ανθρώπινο και πολύ φιλικό περιβάλλον επικοινωνίας.read more
Eleftherios Papanikolaou
Eleftherios Papanikolaou
23:48 29 Jan 22
Συνεργαζόμαστε με την Justin time τρία χρόνια + φτιάξανε το website με καθοδήγηση και συνεργασία υπευθυνότητα τελικά δημιουργήθηκε ένα τέλειο αποτέλεσμα το οποίο όλοι αναγνωρίζουν και με έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά μου. Η κλινική που έχω φτιάξει η LP CLINIC στηρίχθηκε αρκετά στην γνώση τους για την προώθηση της. Όλοι τους είναι γνώστες του αντικειμένου και τους συστήνω. Λευτέρης Παπανικολαου Δερματολόγοςread more
Kalogirou Clima
Kalogirou Clima
16:05 28 Jan 22
Ότι και να πω η ευγνωμοσύνη μου δεν εκφράζεται!!!Από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω στην επιχείρηση μου δεν τους αλλάζω για κανέναν.... λόγο.Εξαιρετικοί επαγγελματίες τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.Για κάποιον που ενδιαφέρεται να φτιάξει κάτι με αποτέλεσμα συνιστώ ανεπιφύλακτα την Just in Time.read more
Dimitris kag
Dimitris kag
12:51 28 Jan 22
Άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή παροχή υπηρεσιών.!!!read more
Mike Lyras
Mike Lyras
10:31 28 Jan 22
Έπειτα από συνεργασία 4 ετών σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις με την Just In Time προτείνω ανεπιφύλακτα τους συνεργάτες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Επαγγελματισμός, γνώσεις και εξυπηρέτηση είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται επιτυχία και αυξημένες πωλήσεις!read more
Vangelis Brain
Vangelis Brain
11:54 05 May 20
Εξαιρετικοί επαγγελματίες, άμεσοι με στοχευμένες λύσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα.read more
Liza Zairi
Liza Zairi
15:00 02 Feb 20
Επαγγελματίες πολλά χρόνια εμπειρία στον κλάδο τους .Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.read more
Nikos Papadakis
Nikos Papadakis
11:16 12 Jun 19
Σοβαροί, έμπειροι και επαγγελματίες
nikos granitsas
nikos granitsas
16:16 02 Dec 18
Professional and efficient
Argiris Giannatos
Argiris Giannatos
14:08 16 May 18
Πολυ καλη ομαδα. Εξαιρετικες υπηρεσιες ιντερνετread more
Vangelis Dafnomilis
Vangelis Dafnomilis
09:21 08 Apr 18
Υψηλή τεχνογνωσία, εφαρμογή τελευταίων βέλτιστων πρακτικών και συνέπεια με το καλύτερο αποτέλεσμα.read more
DIONISIS GIATRAS
DIONISIS GIATRAS
11:26 08 Jan 18
Με απλά λόγια επαγγελματίες
Σοφία Ζύρμπα
Σοφία Ζύρμπα
09:31 24 Nov 16
Η συνεργασία μας με την ομάδα της JIT υπήρξε από την αρχή εξαιρετική! Οι άνθρωποι της JIT κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μας και κυριολεκτικά "απογείωσαν" την ιστοσελίδα μας στις μηχανές αναζήτησης αναβαθμίζοντας την κοινωνική μας εικόνα. Είναι πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσουν στην υλοποίηση κάθε ιδέας και κάθε ενέργειας, πάντα με την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.read more
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
12:40 23 Nov 16
Η συνεργασία μας με τη JIT είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε συνεχή υποστήριξη στις τροποποιήσεις και αλλαγές στο site μας και άμεση ενημέρωση για την απόδοση των διαφημιστικών μας κινήσεων. Οι εκπρόσωποί της είναι πάντα πρόθυμοι για συζήτηση με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε μας κίνησης που αφορά στην προβολή της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο.read more
Marina Kountouri
Marina Kountouri
09:56 21 Nov 16
Excellent partner always available to solve any kind of problem!
Nicky Gounda
Nicky Gounda
16:34 18 Nov 16
Amazing support, customized solutions, great people
Odesus SA Odesus SA
Odesus SA Odesus SA
07:44 18 Nov 16
Συνεργαζόμαστε με την Just in Time εδώ και 2 χρόνια. Μας υποστηρίζει σε θέματα διαφήμισης Google AdWords.Η επικοινωνία και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχει αυξηθεί.Είμαστε ικανοποιημένοι και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.Επιπροσθέτως ο χρόνος απόκρισης σε ερωτήματα είναι εξαιρετικά γρήγορος και με άμεσα αποτελέσματα.read more
Angelos kalavrias
Angelos kalavrias
20:21 17 Nov 16
Η συνεργασία με το team της JIT είναι άψογο απο πλευράς επαγγελματισμού καθώς και φιλικό προς τον ενδιαφερόμενο. Το μεγάλο ατού της εταιρίας είναι η επίσημη συνεργασία με την google και σε συνεργασία με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που υπάρχουν στα site του καθενός, προωθούνται σε σύντομο διάστημα προς την κορυφή.read more
Next Reviews Write a review

[widget id=”fbrp_widget-4″]

PRO
1099€ ανά μήνα
Βελτιώσεις κατά περίπτωση
1.099€ Setup
Έρευνα
Ανάλυση Ανταγωνισμού (τι είναι;)
Εισάγοντας τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν σε ειδικά εργαλεία, συλλέγουμε αναλυτικές πληροφορίες για το πώς τις χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας.
Ανάλυση απόδοσης (τι είναι;)
Εάν έχετε ήδη ένα λογαριασμό Google Ads, θα τον αναλύσουμε για να οριστεί τι θα χρησιμοποιήσουμε από αυτόν, τι χρειάζεται βελτίωση και τι θα πρέπει να μην χρησιμοποιηθεί.
Δημιουργία Διαφ. Google Ads:
Νέες Καμπάνιες (τι είναι;)
Δημιουργούμε το διαφημιστικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ιστορικό σας, τους εταιρικούς σας στόχους και βέβαια την πείρα μας.
Τύποι Αντιστοίχισης (τι είναι;)
Οι Τύποι Αντιστοίχισης στο Google Ads, μας βοηθούν να πετύχουμε απόλυτη στόχευση στους υποψήφιους πελάτες σας, αλλά ο λανθασμένος χειρισμός τους θα προκαλέσει προβλήματα. Φροντίζουμε ώστε να χρησιμοποιηθούν οι τύποι αντιστοίχισης προς όφελός σας.
Αρνητικές Λέξεις-Κλειδιά (τι είναι;)
Προσθέτουμε πλήθος αρνητικών λέξεων-κλειδιά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι διαφημίσεις σας δεν θα προβάλλονται καθόλου σε άσχετες αναζητήσεις.
Συγγραφή Διαφημιστικών Κειμένων (τι είναι;)
Γράφουμε διαφορετικά διαφημιστικά κείμενα για κάθε λέξη-κλειδί, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Προσθήκη Επεκτάσεων Διαφήμισης(τι είναι;)
Επεκτάσεις Τοποθεσίας, Κλήσης, Sitelinks κ.λπ. είναι απόλυτα σημαντικό να χρησιμοποιηθούν, αφού επηρεάζουν συστημικά την ποιότητα του λογαριασμού Google Ads.
Βελτιστοποίηση Google Ads:
Ad Split Testing (τι είναι;)Χρησιμοποιούμε τουλάχιστον δύο διαφημιστικά κείμενα σε κάθε Ad-Group προκειμένου να αυξάνουμε τα conversions και να εξασφαλίζουμε ότι με τον καιρό δεν γίνονται αδιάφορα για τους υποψήφιους πελάτες σας.
Απεριόριστες
Κόστος/κλικ & ημερήσια δαπάνη (τι είναι;)Επιβεβαιώνουμε με συνεχείς ελέγχους ότι αξιοποιείται στο μέγιστο το budget σας, και φροντίζουμε οι τιμές ανά κλικ να είναι καλύτερες από των ανταγωνιστών σας, να έχετε πάντα υψηλό ROI και να επενδύετε μόνο σε κερδοφόρα keywords.
Απεριόριστες
Προσθήκες Επιπλέον Λέξεων-Κλειδιά (τι είναι;)Μία λίστα με keywords δεν είναι ποτέ πλήρης. Διαρκώς προσθέτουμε λέξεις-κλειδιά όσο συγκεντρώνουμε νέα δεδομένα για την αγορά σας.
Απεριόριστες
Ανάλυση Όρων Αναζήτησης (τι είναι;)Ναι αλλά τι πραγματικά γράφουν όταν σας αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας; Αναλύουμε τους όρους αναζήτησης έναν-έναν και τους βελτιστοποιούμε για περισσότερα conversions.
Απεριόριστες
Προσθήκη Αρνητικών Λέξεων-Κλειδιά (τι είναι;)Διαρκώς προσθέτουμε αρνητικές λέξεις-κλειδιά για να αποτρέπουμε την προβολή των διαφημίσεών σας σε άσχετες αναζητήσεις.
Απεριόριστες
Γενική Συμβολή Google Ads (τι είναι;)Αναλύουμε τα keywords, προκειμένου να δούμε ποια αποδίδουν νέες επικοινωνίες απευθείας και ποια έμμεσα.
Απεριόριστες
Επέκταση Διαφημίσεων (τι είναι;)Το να επεκτείνουμε τις διαφημίσεις σας, έτσι ώστε να καλύπτουμε περισσότερες στοχευμένες αναζητήσεις με υψηλότερο ROI είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
Απεριόριστες
Google Ads για mobile
Ξεχωριστή Διαχείριση CPC για mobile (τι είναι;)Η συμπεριφορά των καταναλωτών σε mobile συσκευές διαφέρει σημαντικά και απαιτείται ξεχωριστή διαχείριση του κόστους ανά κλικ.
Διαφημιστικά Κείμενα για mobile (τι είναι;)Το να αποδίδουν σωστά οι διαφημίσεις όταν προβάλλονται σε φορητές συσκευές θέλει ειδικό χειρισμό.
Επεκτάσεις Διαφημίσεων για mobile (τι είναι;)Σε mobile συσκευές δεν είναι δόκιμο να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες επεκτάσεις διαφήμισης που χρησιμοποιούμε για τα desktop.
Παρακολούθηση Αποτελεσμάτων
Google Analytics (τι είναι;)Καταγραφή της συμπεριφοράς των επισκεπτών στο website σας και άλλα ενδιαφέρονται στατιστικά.
Conversion Tracking (τι είναι;)Καταγράφουμε και μελετάμε τις καταχωρήσεις στις φόρμες επικοινωνίας.
Εγκατάσταση Απαραίτητου Κώδικα (τι είναι;)Οι προγραμματιστές μας είναι στη διάθεσή σας για να εισάγουν τα απαραίτητα τμήματα κώδικα στο website σας εάν το επιθυμείτε.
Αναφορές Απόδοσης
Κατά περίπτωση
Μηνιαία Αναφορά Απόδοσης Google Ads
Κατά περίπτωση
Βελτιώσεις Λογαριασμού Google Ads
Αναφορά Απόδοσης Μέσω Τηλεφώνου

1 ανά εβδομάδα

Απαιτούμενο Μηνιαίο Budget
7.000€ – 10.000€
Κόστος 1ου μήνα
2.198€
Μηνιαίο Κόστος
1.099€
Essential
849€ ανά μήνα
4 βελτιώσεις / μήνα
799€ Setup
Έρευνα
Ανάλυση Ανταγωνισμού (τι είναι;)
Εισάγοντας τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν σε ειδικά εργαλεία, συλλέγουμε αναλυτικές πληροφορίες για το πώς τις χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας.
Ανάλυση απόδοσης (τι είναι;)
Εάν έχετε ήδη ένα λογαριασμό Google Ads, θα τον αναλύσουμε για να οριστεί τι θα χρησιμοποιήσουμε από αυτόν, τι χρειάζεται βελτίωση και τι θα πρέπει να μην χρησιμοποιηθεί.
Δημιουργία Διαφ. Google Ads:
Νέες Καμπάνιες (τι είναι;)
Δημιουργούμε το διαφημιστικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ιστορικό σας, τους εταιρικούς σας στόχους και βέβαια την πείρα μας.
Τύποι Αντιστοίχισης (τι είναι;)
Οι Τύποι Αντιστοίχισης στο Google Ads, μας βοηθούν να πετύχουμε απόλυτη στόχευση στους υποψήφιους πελάτες σας, αλλά ο λανθασμένος χειρισμός τους θα προκαλέσει προβλήματα. Φροντίζουμε ώστε να χρησιμοποιηθούν οι τύποι αντιστοίχισης προς όφελός σας.
Αρνητικές Λέξεις-Κλειδιά (τι είναι;)
Προσθέτουμε πλήθος αρνητικών λέξεων-κλειδιά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι διαφημίσεις σας δεν θα προβάλλονται καθόλου σε άσχετες αναζητήσεις.
Συγγραφή Διαφημιστικών Κειμένων (τι είναι;)
Γράφουμε διαφορετικά διαφημιστικά κείμενα για κάθε λέξη-κλειδί, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Προσθήκη Επεκτάσεων Διαφήμισης(τι είναι;)
Επεκτάσεις Τοποθεσίας, Κλήσης, Sitelinks κ.λπ. είναι απόλυτα σημαντικό να χρησιμοποιηθούν, αφού επηρεάζουν συστημικά την ποιότητα του λογαριασμού Google Ads.
Βελτιστοποίηση Google Ads:
Ad Split Testing (τι είναι;)Χρησιμοποιούμε τουλάχιστον δύο διαφημιστικά κείμενα σε κάθε Ad-Group προκειμένου να αυξάνουμε τα conversions και να εξασφαλίζουμε ότι με τον καιρό δεν γίνονται αδιάφορα για τους υποψήφιους πελάτες σας.
1 ανά εβδομάδα
Κόστος/κλικ & ημερήσια δαπάνη (τι είναι;)Επιβεβαιώνουμε με συνεχείς ελέγχους ότι αξιοποιείται στο μέγιστο το budget σας, και φροντίζουμε οι τιμές ανά κλικ να είναι καλύτερες από των ανταγωνιστών σας, να έχετε πάντα υψηλό ROI και να επενδύετε μόνο σε κερδοφόρα keywords.
1 ανά εβδομάδα
Προσθήκες Επιπλέον Λέξεων-Κλειδιά (τι είναι;)Μία λίστα με keywords δεν είναι ποτέ πλήρης. Διαρκώς προσθέτουμε λέξεις-κλειδιά όσο συγκεντρώνουμε νέα δεδομένα για την αγορά σας.
1 ανά εβδομάδα
Ανάλυση Όρων Αναζήτησης (τι είναι;)Ναι αλλά τι πραγματικά γράφουν όταν σας αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας; Αναλύουμε τους όρους αναζήτησης έναν-έναν και τους βελτιστοποιούμε για περισσότερα conversions.
1 ανά εβδομάδα
Προσθήκη Αρνητικών Λέξεων-Κλειδιά (τι είναι;)Διαρκώς προσθέτουμε αρνητικές λέξεις-κλειδιά για να αποτρέπουμε την προβολή των διαφημίσεών σας σε άσχετες αναζητήσεις.
1 ανά εβδομάδα
Γενική Συμβολή Google Ads (τι είναι;)Αναλύουμε τα keywords, προκειμένου να δούμε ποια αποδίδουν νέες επικοινωνίες απευθείας και ποια έμμεσα.
1 ανά εβδομάδα
Επέκταση Διαφημίσεων (τι είναι;)Το να επεκτείνουμε τις διαφημίσεις σας, έτσι ώστε να καλύπτουμε περισσότερες στοχευμένες αναζητήσεις με υψηλότερο ROI είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
1 ανά εβδομάδα
Google Ads για mobile
Ξεχωριστή Διαχείριση CPC για mobile (τι είναι;)Η συμπεριφορά των καταναλωτών σε mobile συσκευές διαφέρει σημαντικά και απαιτείται ξεχωριστή διαχείριση του κόστους ανά κλικ.
Διαφημιστικά Κείμενα για mobile (τι είναι;)Το να αποδίδουν σωστά οι διαφημίσεις όταν προβάλλονται σε φορητές συσκευές θέλει ειδικό χειρισμό.
Επεκτάσεις Διαφημίσεων για mobile (τι είναι;)Σε mobile συσκευές δεν είναι δόκιμο να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες επεκτάσεις διαφήμισης που χρησιμοποιούμε για τα desktop.
Παρακολούθηση Αποτελεσμάτων
Google Analytics (τι είναι;)Καταγραφή της συμπεριφοράς των επισκεπτών στο website σας και άλλα ενδιαφέρονται στατιστικά.
Conversion Tracking (τι είναι;)Καταγράφουμε και μελετάμε τις καταχωρήσεις στις φόρμες επικοινωνίας.
Εγκατάσταση Απαραίτητου Κώδικα (τι είναι;)Οι προγραμματιστές μας είναι στη διάθεσή σας για να εισάγουν τα απαραίτητα τμήματα κώδικα στο website σας εάν το επιθυμείτε.
Αναφορές Απόδοσης
Μηνιαία
Μηνιαία Αναφορά Απόδοσης Google Ads
Στάνταρ
Βελτιώσεις Λογαριασμού Google Ads
Αναφορά Απόδοσης Μέσω Τηλεφώνου

2 ανά μήνα

Απαιτούμενο Μηνιαίο Budget
4.000€ – 6.999€
Κόστος 1ου μήνα
1.648€
Μηνιαίο Κόστος
849€
Startup
449€ ανά μήνα
2 βελτιώσεις / μήνα
649€ Setup
Έρευνα
Ανάλυση Ανταγωνισμού (τι είναι;)
Εισάγοντας τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν σε ειδικά εργαλεία, συλλέγουμε αναλυτικές πληροφορίες για το πώς τις χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας.
Ανάλυση απόδοσης (τι είναι;)
Εάν έχετε ήδη ένα λογαριασμό Google Ads, θα τον αναλύσουμε για να οριστεί τι θα χρησιμοποιήσουμε από αυτόν, τι χρειάζεται βελτίωση και τι θα πρέπει να μην χρησιμοποιηθεί.
Δημιουργία Διαφ. Google Ads:
Νέες Καμπάνιες (τι είναι;)
Δημιουργούμε το διαφημιστικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ιστορικό σας, τους εταιρικούς σας στόχους και βέβαια την πείρα μας.
Τύποι Αντιστοίχισης (τι είναι;)
Οι Τύποι Αντιστοίχισης στο Google Ads, μας βοηθούν να πετύχουμε απόλυτη στόχευση στους υποψήφιους πελάτες σας, αλλά ο λανθασμένος χειρισμός τους θα προκαλέσει προβλήματα. Φροντίζουμε ώστε να χρησιμοποιηθούν οι τύποι αντιστοίχισης προς όφελός σας.
Αρνητικές Λέξεις-Κλειδιά (τι είναι;)
Προσθέτουμε πλήθος αρνητικών λέξεων-κλειδιά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι διαφημίσεις σας δεν θα προβάλλονται καθόλου σε άσχετες αναζητήσεις.
Συγγραφή Διαφημιστικών Κειμένων (τι είναι;)
Γράφουμε διαφορετικά διαφημιστικά κείμενα για κάθε λέξη-κλειδί, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Προσθήκη Επεκτάσεων Διαφήμισης(τι είναι;)
Επεκτάσεις Τοποθεσίας, Κλήσης, Sitelinks κ.λπ. είναι απόλυτα σημαντικό να χρησιμοποιηθούν, αφού επηρεάζουν συστημικά την ποιότητα του λογαριασμού Google Ads.
Βελτιστοποίηση Google Ads:
Ad Split Testing (τι είναι;)Χρησιμοποιούμε τουλάχιστον δύο διαφημιστικά κείμενα σε κάθε Ad-Group προκειμένου να αυξάνουμε τα conversions και να εξασφαλίζουμε ότι με τον καιρό δεν γίνονται αδιάφορα για τους υποψήφιους πελάτες σας.
2 ανά μήνα
Κόστος/κλικ & ημερήσια δαπάνη (τι είναι;)Επιβεβαιώνουμε με συνεχείς ελέγχους ότι αξιοποιείται στο μέγιστο το budget σας, και φροντίζουμε οι τιμές ανά κλικ να είναι καλύτερες από των ανταγωνιστών σας, να έχετε πάντα υψηλό ROI και να επενδύετε μόνο σε κερδοφόρα keywords.
2 ανά μήνα
Προσθήκες Επιπλέον Λέξεων-Κλειδιά (τι είναι;)Μία λίστα με keywords δεν είναι ποτέ πλήρης. Διαρκώς προσθέτουμε λέξεις-κλειδιά όσο συγκεντρώνουμε νέα δεδομένα για την αγορά σας.
2 ανά μήνα
Ανάλυση Όρων Αναζήτησης (τι είναι;)Ναι αλλά τι πραγματικά γράφουν όταν σας αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας; Αναλύουμε τους όρους αναζήτησης έναν-έναν και τους βελτιστοποιούμε για περισσότερα conversions.
2 ανά μήνα
Προσθήκη Αρνητικών Λέξεων-Κλειδιά (τι είναι;)Διαρκώς προσθέτουμε αρνητικές λέξεις-κλειδιά για να αποτρέπουμε την προβολή των διαφημίσεών σας σε άσχετες αναζητήσεις.
2 ανά μήνα
Γενική Συμβολή Google Ads (τι είναι;)Αναλύουμε τα keywords, προκειμένου να δούμε ποια αποδίδουν νέες επικοινωνίες απευθείας και ποια έμμεσα.
2 ανά μήνα
Επέκταση Διαφημίσεων (τι είναι;)Το να επεκτείνουμε τις διαφημίσεις σας, έτσι ώστε να καλύπτουμε περισσότερες στοχευμένες αναζητήσεις με υψηλότερο ROI είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
2 ανά μήνα
Google Ads για mobile
Ξεχωριστή Διαχείριση CPC για mobile (τι είναι;)Η συμπεριφορά των καταναλωτών σε mobile συσκευές διαφέρει σημαντικά και απαιτείται ξεχωριστή διαχείριση του κόστους ανά κλικ.
Διαφημιστικά Κείμενα για mobile (τι είναι;)Το να αποδίδουν σωστά οι διαφημίσεις όταν προβάλλονται σε φορητές συσκευές θέλει ειδικό χειρισμό.
Επεκτάσεις Διαφημίσεων για mobile (τι είναι;)Σε mobile συσκευές δεν είναι δόκιμο να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες επεκτάσεις διαφήμισης που χρησιμοποιούμε για τα desktop.
Παρακολούθηση Αποτελεσμάτων
Google Analytics (τι είναι;)Καταγραφή της συμπεριφοράς των επισκεπτών στο website σας και άλλα ενδιαφέρονται στατιστικά.
Conversion Tracking (τι είναι;)Καταγράφουμε και μελετάμε τις καταχωρήσεις στις φόρμες επικοινωνίας.
Εγκατάσταση Απαραίτητου Κώδικα (τι είναι;)Οι προγραμματιστές μας είναι στη διάθεσή σας για να εισάγουν τα απαραίτητα τμήματα κώδικα στο website σας εάν το επιθυμείτε.
Αναφορές Απόδοσης
Μηνιαία
Μηνιαία Αναφορά Απόδοσης Google Ads
Στάνταρ
Βελτιώσεις Λογαριασμού Google Ads
Αναφορά Απόδοσης Μέσω Τηλεφώνου

Μηνιαία

Απαιτούμενο Μηνιαίο Budget
1.000€ – 3.999€
Κόστος 1ου μήνα
1.148€
Μηνιαίο Κόστος
499€