Διαφήμιση Ιστοσελίδων Google Ads

Η Just in Time είναι επίσημος πιστοποιημένος Premier συνεργάτης της Google
Από το 2007 έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες Google Ads σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις
Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές Google Ads και εξασφαλίζoυμε για την επιχείρηση σας το καλύτερο αποτέλεσμα

Έχουμε την λύση για εσάς

Διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο με την πιο στοχευμένη, μετρήσιμη & αποτελεσματική διαφήμιση για κάθε επιχείρηση!

Προβληθείτε σήμερα στο Google Ads και κερδίστε άμεσα νέους πελάτες!

Αποφασίστε για το ποσό που θα επενδύσετε. Ξεκινήστε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας.

Στοχεύστε γεωγραφικά, δημογραφικά και χρονικά στο κοινό που σας ενδιαφέρει για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης σας.

Πληρώστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να καλέσει την τοπική επιχείρηση σας.

Τα Πλεονεκτήματα του Google Ads

Εκατομμύρια εταιρίες βασίζονται στο Google Ads για να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους.

Προσεγγίστε τους πελάτες σας στο διαδίκτυο

Μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας σε σχετικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε στόχευση ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου, το είδος του κοινού ή το επαναληπτικό μάρκετινγκ, όταν και όπου έχει σημασία.

Προβάλετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας

Το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή

Η Διαφήμιση στο Ads παρέχει σε κάθε επιχείρηση κάτι μοναδικό. Η επιχείριση σας προβάλετε στους χρήστες της Google ακριβώς τη στιγμή που έχουν ανάγκη και αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας

Μέσα από τα εργαλεία του Google Ads μπορείτε να καταγράφετε αναλυτικά όλες τις αξιόλογες ενέργειες για την επιχείρηση σας (π.χ. αγορά, κλήση, εγγραφή). Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε τις πωλήσεις που προέρχονται καθαρά από τις διαφημίσεις σας.

Συνεχής πληροφόρηση διαφημιστικής Απόδοσης

Μπορείτε να γνωρίζετε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, σας αποστέλλουμε μια μηνιαία αναφορά στην οποία αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία για την δική σας επιχείρηση.

Διακοπή, έναρξη, παύση, δοκιμή καμπάνιας

Το Google Ads παρέχει απόλυτη ευελιξία. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο στόχευσης, να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να κάνετε παύση και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας όποτε και όσες φορές θέλετε.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Χτίζουμε μαζί την δική σας επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στην Google. Δείτε γιατί!

 • Επίσημοι Google Partners
  Είμαστε από τις λίγες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα που κατέχουμε επίσημη πιστοποίηση από την Google ως "Πιστοποιημένοι Premier Συνεργάτες" της. Δείτε την πιστοποίηση μας εδώ!
 • Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση

  Με κάθε επιχείριση που συνεργαζόμαστε γίνεται ανάθεση ενός εξειδικευμένου συνεργάτη μας πιστοποιημένου από την Google που παρακολουθεί και βελτιώνει την απόδοση της διαφημιστικής της καμπάνιας.

 • Τεχνογνωσία Πλατφόρμας Google Ads

  Από το 2005 μέχρι σήμερα έχουμε διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία πάνω από 500 διαφημιστικούς λογαριασμούς με στόχευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 • Διαρκής Επιμόρφωση Συνεργατών

  Σε μηνιαία αλλά και σε Ad Hoc σεμινάρια γίνεται η εκπαίδευση των συνεργατών μας από ειδικούς της Google για την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών σε όλες τις νέες δυνατότητες που παρέχει το Google Ads και την διασφάλιση των ποιοτικών αποτελεσμάτων. Αυτές τις νέες δυνατότητες τις προσαρμόζουμε αμέσως στις δικές σας ανάγκες.

 • Μεταφορά Τεχνογνωσίας

  Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση, και συνεχή αναφορά για όλες τις ενέργειες με πλήρη διαφάνεια έτσι ώστε η κάθε επιχείριση να ξέρει τι κερδίζει και κυρίως πως το κερδίζει.

 • Άμεση Ανταπόκριση

  Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματα που έχετε και να πραγματοποιήσουμε ότι αλλαγή επιθυμείτε στην διαφημιστική σας καμπάνια σε καθημερινή βάση και καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

 • Βελτιστοποίηση και Παρακολούθηση

  Η βελτιστοποίηση σε μια καμπάνια είναι μια διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ. Παρακολουθούμε καθημερινά τους διάφορους μεταβλητούς παράγοντες που δημιουργούν ανάγκες για νέες τακτικές διαφημίσεων και κάνουμε δοκιμές για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων της επιχείρισης σας.

 • Μηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων

  Αξιοποιούμε πλήρως τα εργαλεία της Google και σε μηνιαία βάση σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένη αναλυτική έκθεση με στατιστικά απόδοσης της καμπάνιας σας καθώς και προτεινόμενες ενέργειες βελτιστοποίησης.

Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις Google Ads

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν πρόταση για την προβολή σας!
Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και θα σας καλέσει ένας πιστοποιημένος Google Ads συνεργάτης μας για να σας βοηθήσει να ορίσετε τους διαφημιστικούς στόχους, να προσδιορίσετε ευκαιρίες και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τους προϋπολογισμούς.

Ζητήστε Δωρεάν Πρόταση Εδώ

Τι είπαν οι πελάτες μας

Nikos Papadakis
Nikos Papadakis
11:16 12 Jun 19
Σοβαροί, έμπειροι και επαγγελματίες
nikos granitsas
nikos granitsas
16:16 02 Dec 18
Professional and efficient
Argiris Giannatos
Argiris Giannatos
14:08 16 May 18
Πολυ καλη ομαδα. Εξαιρετικες υπηρεσιες ιντερνετread more
Vangelis Dafnomilis
Vangelis Dafnomilis
09:21 08 Apr 18
Υψηλή τεχνογνωσία, εφαρμογή τελευταίων βέλτιστων πρακτικών και συνέπεια με το καλύτερο αποτέλεσμα.read more
DIONISIS GIATRAS
DIONISIS GIATRAS
11:26 08 Jan 18
Με απλά λόγια επαγγελματίες
Σοφία Ζύρμπα
Σοφία Ζύρμπα
09:31 24 Nov 16
Η συνεργασία μας με την ομάδα της JIT υπήρξε από την αρχή εξαιρετική! Οι άνθρωποι της JIT κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μας και κυριολεκτικά "απογείωσαν" την ιστοσελίδα μας στις μηχανές αναζήτησης αναβαθμίζοντας την κοινωνική μας εικόνα. Είναι πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσουν στην υλοποίηση κάθε ιδέας και κάθε ενέργειας, πάντα με την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.read more
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
12:40 23 Nov 16
Η συνεργασία μας με τη JIT είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε συνεχή υποστήριξη στις τροποποιήσεις και αλλαγές στο site μας και άμεση ενημέρωση για την απόδοση των διαφημιστικών μας κινήσεων. Οι εκπρόσωποί της είναι πάντα πρόθυμοι για συζήτηση με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε μας κίνησης που αφορά στην προβολή της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο.read more
Marina Kountouri
Marina Kountouri
09:56 21 Nov 16
Excellent partner always available to solve any kind of problem!
Nicky Gounda
Nicky Gounda
16:34 18 Nov 16
Amazing support, customized solutions, great people
Odesus SA Odesus SA
Odesus SA Odesus SA
07:44 18 Nov 16
Συνεργαζόμαστε με την Just in Time εδώ και 2 χρόνια. Μας υποστηρίζει σε θέματα διαφήμισης Google AdWords.Η επικοινωνία και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχει αυξηθεί.Είμαστε ικανοποιημένοι και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.Επιπροσθέτως ο χρόνος απόκρισης σε ερωτήματα είναι εξαιρετικά γρήγορος και με άμεσα αποτελέσματα.read more
Angelos kalavrias
Angelos kalavrias
20:21 17 Nov 16
Η συνεργασία με το team της JIT είναι άψογο απο πλευράς επαγγελματισμού καθώς και φιλικό προς τον ενδιαφερόμενο. Το μεγάλο ατού της εταιρίας είναι η επίσημη συνεργασία με την google και σε συνεργασία με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που υπάρχουν στα site του καθενός, προωθούνται σε σύντομο διάστημα προς την κορυφή.read more
Next Reviews Write a review
Facebook API Ratning: {"id":"57739383474"}