Νέα εφαρμογή που μετατρέπει όλους τους λογαριασμούς email σε Gmail

article-for-mail

Ένα νέο εργαλείο ονόματι Gmailify επιτρέπει στους κατόχους λογαριασμών email σε άλλες υπηρεσίες, όπως Yahoo! Mail, Hotmail/Outlook κ.α. να τους μετατρέψουν σε Gmail, ακόμα κι αν δεν διαθέτουν λογαριασμό (τύπου @gmail.com) στην Google, αξιοποιώντας έτσι τις δυνατότητες του Gmail για όλη την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία.

Όπως ανακοίνωσε η Google στο επίσημο blog της, κάθε κάτοχος λογαριασμού σε άλλη εταιρεία, μπορεί απλά να κατεβάσει την εφαρμογή Gmail στο tablet ή το smartphone του, και να εγγραφεί χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email και το password του για να συνδεθεί και να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Gmailify, ώστε να έχει πρόσβαση σε παροχές όπως προστασία από ανεπιθύμητο περιεχόμενο, αυτόματη ταξινόμηση μηνυμάτων ανάλογα με τον τύπο τους (Κοινωνικά, Ενημερώσεις, Προσφορές), Ταχύτερη αναζήτηση κ.α.

Φυσικά, ανά πάσα στιγμή, όποιος το επιθυμεί μπορεί να αποσυνδέσει το λογαριασμό ηλ. ταχυδρομείου του από το Gmailify, με μια απλή διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά (στα Ελληνικά) στην ειδική σελίδα βοήθειας της Google.

Δείτε πώς λειτουργεί η νέα υπηρεσία της Google, στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: businessnews.gr

Scroll Up
x

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι Κέντρο απορρήτου