Διαφήμιση Ιστοσελίδων Google AdWords

Η Just in Time είναι επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης της Google
Από το 2005 έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες AdWords σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις
Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές Google AdWords και εξασφαλίζoυμε για την επιχείρηση σας το καλύτερο αποτέλεσμα

Έχουμε την λύση για εσάς

Διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο με την πιο στοχευμένη, μετρήσιμη & αποτελεσματική διαφήμιση για κάθε επιχείρηση!

Προβληθείτε σήμερα στο Google AdWords και κερδίστε άμεσα νέους πελάτες!

Αποφασίστε για το ποσό που θα επενδύσετε. Ξεκινήστε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας.

Στοχεύστε γεωγραφικά, δημογραφικά και χρονικά στο κοινό που σας ενδιαφέρει για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης σας.

Πληρώστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να καλέσει την τοπική επιχείρηση σας.

Τα Πλεονεκτήματα του Google AdWords

Πάνω από 1.000.000 εταιρείες βασίζονται στο Google AdWords. Δείτε γιατί!

Προσεγγίστε τους πελάτες σας στο διαδίκτυο

Μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας σε σχετικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε στόχευση ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου, το είδος του κοινού ή το επαναληπτικό μάρκετινγκ, όταν και όπου έχει σημασία.

Προβάλετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή

Η Διαφήμιση στο AdWords παρέχει σε κάθε επιχείρηση κάτι μοναδικό. Η επιχείριση σας προβάλετε στους χρήστες της Google ακριβώς τη στιγμή που έχουν ανάγκη και αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας

Μέσα από τα εργαλεία του Google AdWords μπορείτε να καταγράφετε αναλυτικά όλες τις αξιόλογες ενέργειες για την επιχείρηση σας (π.χ. αγορά, κλήση, εγγραφή). Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε τις πωλήσεις που προέρχονται καθαρά από τις διαφημίσεις σας.

Συνεχής πληροφόρηση διαφημιστικής Απόδοσης

Μπορείτε να γνωρίζετε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, σας αποστέλλουμε μια μηνιαία αναφορά στην οποία αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία για την δική σας επιχείρηση.

Διακοπή, έναρξη, παύση, δοκιμή καμπάνιας

Το Google AdWords παρέχει απόλυτη ευελιξία. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο στόχευσης, να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να κάνετε παύση και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας όποτε και όσες φορές θέλετε.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Χτίζουμε μαζί την δική σας επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στην Google. Δείτε γιατί!

 • Επίσημοι Google Partners
  Είμαστε από τις λίγες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα που κατέχουμε επίσημη πιστοποίηση από την Google ως "Πιστοποιημένοι Συνεργάτες" της. Δείτε την πιστοποίηση μας εδώ!
 • Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση

  Με κάθε επιχείριση που συνεργαζόμαστε γίνεται ανάθεση ενός εξειδικευμένου συνεργάτη μας πιστοποιημένου από την Google που παρακολουθεί και βελτιώνει την απόδοση της διαφημιστικής της καμπάνιας.

 • Τεχνογνωσία Πλατφόρμας AdWords

  Από το 2005 μέχρι σήμερα έχουμε διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία πάνω από 500 διαφημιστικούς λογαριασμούς με στόχευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 • Διαρκής Επιμόρφωση Συνεργατών

  Σε μηνιαία αλλά και σε Ad Hoc σεμινάρια γίνεται η εκπαίδευση των συνεργατών μας από ειδικούς της Google για την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών σε όλες τις νέες δυνατότητες που παρέχει το Google AdWords και την διασφάλιση των ποιοτικών αποτελεσμάτων. Αυτές τις νέες δυνατότητες τις προσαρμόζουμε αμέσως στις δικές σας ανάγκες.

 • Μεταφορά Τεχνογνωσίας

  Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση, και συνεχή αναφορά για όλες τις ενέργειες με πλήρη διαφάνεια έτσι ώστε η κάθε επιχείριση να ξέρει τι κερδίζει και κυρίως πως το κερδίζει.

 • Άμεση Ανταπόκριση

  Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματα που έχετε και να πραγματοποιήσουμε ότι αλλαγή επιθυμείτε στην διαφημιστική σας καμπάνια σε καθημερινή βάση και καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

 • Βελτιστοποίηση και Παρακολούθηση

  Η βελτιστοποίηση σε μια καμπάνια είναι μια διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ. Παρακολουθούμε καθημερινά τους διάφορους μεταβλητούς παράγοντες που δημιουργούν ανάγκες για νέες τακτικές διαφημίσεων και κάνουμε δοκιμές για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων της επιχείρισης σας.

 • Μηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων

  Αξιοποιούμε πλήρως τα εργαλεία της Google και σε μηνιαία βάση σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένη αναλυτική έκθεση με στατιστικά απόδοσης της καμπάνιας σας καθώς και προτεινόμενες ενέργειες βελτιστοποίησης.

Εσείς ακόμα δεν έχετε καμπάνια AdWords;

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν πρόταση για την προβολή σας!
Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και θα σας καλέσει ενας πιστοποιημένος Google AdWords συνεργάτης μας για να σας βοηθήσει να ορίσετε τους διαφημιστικούς στόχους, να προσδιορίσετε ευκαιρίες και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τους προϋπολογισμούς.

Μη χάνετε χρόνο